Dakinspectie

Gratis dakinspectie

Lekt er iets en weet u niet zeker of het water afkomstig is van uw dak? Kies dan voor een dakinspectie, uitgevoerd door Eigenhuis Dakdekkers. Wij komen uw dak graag inspecteren om deze vervolgens eventueel te repareren. Een lekdetectie is zo uitgevoerd. Komt er spoed kijken bij uw lekkage? Geen enkel probleem! Doordat wij op 22 plekken gevestigd zijn door heel Nederland, kunnen wij al binnen 12 uur bij u zijn! 

Sinds jaar en dag staat Eigenhuis Dakdekkers door het gehele land bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die wij leveren. Met onze jarenlange ervaring, deskundige oplossingen en vakkundige werkzaamheden zijn wij uw partner voor al het dakonderhoud. Alle materialen die wij inzetten voldoen aan de Europese richtlijnen en alle werknemers van Eigenhuis Dakdekkers zijn VCA gekeurd. Ook geven wij tot wel 15 jaar garantie op ons werk. Zo bent u dus verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent.

Gratis dakinspectie Allround Dakdekkersbedrijf

Wanneer u ervoor kiest om ons in te schakelen voor een dakinspectie, profiteert u direct. Wij voeren onze dakinspectie namelijk gratis uit! Zo bespaart u maar liefst €37,50 en weet u met de lekdetectie zeker waar de lekkage zit. Daarnaast bieden we een garantie van 15 jaar op onze werkzaamheden. Hebben wij dus na onze dakinspectie of een lekdetectie een reparatie bij u uitgevoerd en is er binnen 15 jaar opnieuw een probleem ontstaan? Dan komen we dit voor u verhelpen! We stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden van een dakinspectie bij u thuis of bij uw bedrijfspand.

Wij zijn als dakdekkersbedrijf door de jaren heen uitgegroeid tot een allround dakdekkersbedrijf met VCA-gecertificeerde dakdekkers. Door onze vakkundigheid en nauwkeurigheid is elk eindresultaat van dezelfde kwaliteit. Daarnaast handelen wij alle werkzaamheden tot op het laatste onderdeel netjes af. Blijkt het na de dakinspectie en/of de lekdetectie zo te zijn dat uw dak gerepareerd moet worden? Dan bespreken we samen hoe het eruit moet komen te zien. Uw wensen zijn voor ons het start- én eindpunt.

Neem contact met ons op

WhatsApp chat
Neem contact op!