Dakisolatie

Dakisolatie

Wilt u uw dak laten isoleren? Heel verstandig. Uw huis of bedrijfspand kan namelijk tot wel 30% van de warmte via het dak verliezen. Schakel daarom de specialisten in van Eigenhuis Dakdekkers. Sinds jaar en dag staat Eigenhuis Dakdekkers door het gehele land bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die wij leveren. 

Met onze jarenlange ervaring, deskundige oplossingen en vakkundige werkzaamheden zijn wij uw partner voor al het dakonderhoud. Alle materialen die wij inzetten voldoen aan de Europese richtlijnen en alle werknemers van Eigenhuis Dakdekkers zijn VCA gekeurd. Ook geven wij tot wel 15 jaar garantie op ons werk. Zo bent u dus verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent.

Waarom Dakisolatie? Waarom Eigenhuis Dakdekkers?

Het belang van een goede dakisolatie begint met het feit dat warme lucht stijgt. Is uw dak niet goed geïsoleerd? Dan verdwijnt een hoop van deze warmte via het dak van uw woning of bedrijfspand. Laat u het dak door ons isoleren? Dan wordt er meer warmte vastgehouden. Dit levert u enorm veel voordelen op. Denk aan:

  • Verhoging van de waarde van uw woning
  • U draagt bij aan een beter en duurzaam milieu
  • Een besparing tot wel €600 op uw energierekening per jaar
  • Wonen/werken in een meer comfortabele omgeving
  • U beschikt al in een zeer korte termijn over een goede dakisolatie

De specialisten van Eigenhuis Dakdekkers werken snel en zeer vakkundig. Maak vandaag nog een afspraak met ons!

Schakelt u ons in om uw dak te laten isoleren? Dan ontvangt u tot maar liefst 15 jaar garantie op onze werkzaamheden. Deze garantie bieden wij omdat bij ons alleen maar VCA gecertificeerde dakdekkers werken. Wij geven deze garantie ook omdat wij enkel werken met materiaal dat aan de strenge Europese richtlijnen en wetgevingen voldoet. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij kwalitatief werk leveren, met een langdurig en optimaal resultaat. 

Neem contact met ons op

WhatsApp chat
Neem contact op!