Daklekkage

Heeft u een lekkage? Geen nood, wij helpen u graag!

Lekt er iets en weet u niet zeker of het water afkomstig is van uw dak? Kies dan voor een dakinspectie, uitgevoerd door Eigenhuis Dakdekkers. Wij komen uw dak graag inspecteren om deze vervolgens eventueel te repareren. Een lekdetectie is zo uitgevoerd. Komt er spoed kijken bij uw lekkage? Geen enkel probleem! Doordat wij op 22 plekken gevestigd zijn door heel Nederland, kunnen wij al binnen 12 uur bij u zijn! 

Een lange levensduur Wat doen wij nog meer

Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een lekkage in uw dak. Dit hoeft echter niet te zeggen dat de rest van uw dak nog in goede staat is! Het enkel verhelpen van die ene lekkage heeft dus geen nut. Laat ons een gratis dakinspectie uitvoeren en u bent weer verzekerd van een betrouwbaar plat dak voor de langere termijn! Daarnaast werken wij met enkel VCA gecertificeerde werknemers en de beste materialen. Denk hierbij aan bitumen en epdm! We stellen graag een vrijblijvende offerte op voor de mogelijkheden.

 

Ervaart u naast een lekkage op uw platte dak andere problemen op uw dak? Ook dan staan wij voor u klaar. U kunt Eigenhuis Dakdekkers namelijk ook inschakelen voor:

  • Het repareren van schoorstenen
  • Het renoveren en repareren van dakgoten
  • Zink- en loodwerk

Voor elke situatie biedt Eigenhuis Dakdekkers een gepaste oplossing. Vertel ons hoe u het graag wilt en wij luisteren: uw wensen staan bij ons centraal!

Neem contact met ons op

WhatsApp chat
Neem contact op!