Pannendaken

Pannendak reparatie

Sinds jaar en dag staat Eigenhuis Dakdekkers door het gehele land bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die wij leveren. 

Eigenhuis Dakdekkers is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het vinden van daklekkages en het repareren van pannen daken.  Onze dakdekkers zijn VCA-gecertificeerd en hebben  jarenlange ervaring met het leggen van pannendaken, zowel bij nieuwbouw als bij renovaties. 

Een lange levensduur De voordelen van een Pannendak

Wanneer pannendaken goed onderhouden worden, hebben deze een langere levensduur dan wanneer deze slecht worden onderhouden. Maar ondanks regelmatig onderhoud, zal er op een gegeven moment een reparatie of renovatie aan te pas moeten komen. Wij kunnen u helpen met het vervangen van kapotte dakpannen, versleten panlatten of nokvorsten. Het is bij dakbeschadiging uiteraard zaak om tijdig actie te ondernemen, om vervolgschade te voorkomen. Wij adviseren u hier graag over.

 

Pannen daken hebben diverse voordelen. Naast dat het op het oog erg mooi uit ziet heeft een pannen dak ten opzichte van andere dakbekleding heeft pannendak de volgende voordelen:

  • Dakpannen zijn goedkoop.
  • Het is een duurzame vorm van dakbedekking.
  • Ze zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden.

Neem contact met ons op

WhatsApp chat
Neem contact op!