Platte Daken

Plat dak reparatie

Sinds jaar en dag staat Eigenhuis Dakdekkers door het gehele land bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die wij leveren. Met onze jarenlange ervaring, deskundige oplossingen en vakkundige werkzaamheden zijn wij uw partner voor het repareren van uw platte dak.

Heeft u nog altijd niet de perfecte partner gevonden voor het vervangen van uw platte dak? En vindt u bitumen daken bijvoorbeeld erg mooi, maar weet u niet wie u hierbij kan helpen? Schakel dan de vakkundige werknemers van Eigenhuis Dakdekkers in. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van platte daken en weten alles van bitumen en EPDM.

Zit u met een noodgeval op of rondom uw dak en moet uw dak snel vervangen of gerepareerd worden? Neem dan direct contact met ons op en wij proberen binnen 12 uur al bij u te zijn. 

Opsporen van probleem Wat doen wij nog meer?

Vaak is het moeilijk om te bepalen wat er precies met uw dak aan de hand is. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een lekkage in uw platte dak. Dit hoeft echter niet te zeggen dat de rest van uw dak nog in goede staat is! Het enkel verhelpen van die ene lekkage heeft dus geen nut. Laat ons een gratis dakinspectie uitvoeren en u bent weer verzekerd van een betrouwbaar plat dak voor de langere termijn! Daarnaast werken wij met enkel VCA gecertificeerde werknemers en de beste materialen. Denk hierbij aan bitumen en epdm! We stellen graag een vrijblijvende offerte op voor de mogelijkheden.

 

Ervaart u naast een lekkage op uw platte dak andere problemen op uw dak? Ook dan staan wij voor u klaar. U kunt Eigenhuis Dakdekkers namelijk ook inschakelen voor:

  • Het repareren van schoorstenen
  • Het renoveren en repareren van dakgoten
  • Zink- en loodwerk

Voor elke situatie biedt Eigenhuis Dakdekkers een gepaste oplossing. Vertel ons hoe u het graag wilt en wij luisteren: uw wensen staan bij ons centraal!

Neem contact met ons op

WhatsApp chat
Neem contact op!