Schoorsteen renovatie

Schoorsteen renovatie

Wanneer u wel een stookt, begrijpt u het belang van een goed functionerende schoorsteen. Kampt u ook met een kapotte schoorsteen en zoekt u de ideale partner voor een schoorsteen renovatie, reparatie of vervanging? Kies dan voor de specialisten van Eigenhuis Dakdekkers.

Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan in het repareren, renoveren en inspecteren van daken en schoorstenen in heel Nederland. Hierdoor weten wij met elke situatie wel raad! Neem contact op voor een advies op maat. 

Gratis dakinspectie Verdere mogelijkheden

Het kan zijn dat er naast uw schoorsteen meer kapot is aan uw dak. Of dat u er vanuit gaat dat uw schoorsteen kapot is, terwijl de oorzaak elders ligt. 

Voor de meeste mensen is het lastig om de oorzaak van het probleem op het dak te ontdekken, gezien niet iedereen het dak op durft en tegelijkertijd begrijpt waar er gekeken moet worden. Een dakinspectie van Eigenhuis Dakdekkers kan uitsluitsel bieden en uw schoorsteen grondig controleren. Hierbij kunnen wij niet alleen de huidige staat van de schoorsteen controleren, maar ook de schoorsteen vegen indien gewenst. 

Hebben wij uw schoorsteen vervangen, maar heeft u eigenlijk meer hulp nodig dan een schoorsteen reparatie alleen? Dan zit u bij ons alsnog goed. Wij opereren als allround dakdekkersbedrijf en helpen u graag met het volgende:

  • Dakgoot vervangingen, dakgoot renovaties en dakgootreparaties
  • Het vervangen van platte daken (en het bedekken met EPDM)
  • Pannen dak reparaties- en renovaties
  • Lekdetecties, daklekkage opsporingen en daklekkage reparaties
  • Zink- en loodwerk

Neem contact met ons op

WhatsApp chat
Neem contact op!