Vogelwering

Vogelwering

Om te vermijden dat vogels op de rand van de dakgoot gaan zitten kunt u er voor kiezen om vogelwering op uw dakgoot te plaatsen. Naast dat het er voor zorgt dat u minder overlast heeft, plaatsen wij de vogelwering zo dat het geen afbraak doet aan de uitstraling van de woning- of het bedrijfspand. Tevens kunnen wij verzekeren dat de vogels er geen hinder van ondervinden.

Sinds jaar en dag staat Eigenhuis Dakdekkers door het gehele land bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die wij leveren.  Alle materialen die wij inzetten voldoen aan de Europese richtlijnen en alle werknemers van Eigenhuis Dakdekkers zijn VCA gekeurd. Ook geven wij tot wel 15 jaar garantie op ons werk. Zo bent u dus verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent.

De voordelen op een rij Soorten vogelwering
  • Vogelwering zorgt voor minder overlast van de vogels.
  • De vogelwering doet geen afbraak aan de uitstraling van uw woning of het bedrijfspand.
  • Onze materialen brengen tevens geen schade toe aan de vogels.
  • Vogelwering zorgt er voor dat de inbraakgevoeligheid van uw woning vermindert.

Er zijn verschillende manieren om vogels af te weren. U kunt er voor kiezen om een reeks pinnen te laten bevestigen of een dun stalen draad te spannen, waardoor vogels niet meer op uw dakgoot of de rand van het dak kunnen gaan zitten. Maar u kunt er ook voor kiezen om lasers of schriklichten te laten plaatsen, dit zijn ook diervriendelijke vormen van vogelwering. Let er wel op dat deze misschien overlast kunnen veroorzaken bij buurtbewoners.

Neem contact met ons op

WhatsApp chat
Neem contact op!