Eigenhuis een dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in platte daken

Gratis offerte aanvraag

Wie zijn wij

Sinds jaar en dag staat Eigenhuis Dakdekkers door het gehele land bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die wij leveren.

Met onze jarenlange ervaring, deskundige oplossingen en vakkundige werkzaamheden zijn wij uw partner voor al het dakonderhoud. Alle materialen die wij inzetten voldoen aan de Europese richtlijnen en alle werknemers van Eigenhuis Dakdekkers zijn VCA gekeurd. Ook geven wij tot wel 15 jaar garantie op ons werk. Zo bent u dus verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent!

Eigenhuis Dakdekkers staat voor u klaar wanneer u met een kapotte schoorsteen of een lekkend dak te maken heeft. Wij zijn ons gaan specialiseren in het plaatsen van bitumen dakbedekking op platte daken. Dit doen wij alleen in Zuid Nederland. Dankzij onze 5 vestigingen kunnen wij door heel Zuid Nederland al binnen 12 uur bij u op locatie zijn! Wilt u meer informatie over bitumen dakbedekking? Eigenhuis Dakdekkers is er voor u.

Opgeleverde projecten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Onze certificaten

Gratis offerte aanvraag

Vraag hier t u gratis dakdekker offerte aan. Wij werken met de beste kwaliteit bitumen en bieden de scherpste prijzen aan. Ook ontvangt u nog 15 jaar lang garantie op al onze werkzaamheden.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

VOORNAAM
ACHTERNAAM
EMAIL ADDRES
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WE HELPEN?