Tilburg

Renoveer uw dak in Tilburg met 10 jaar garantie

Heeft u al eens kennis gemaakt met de professionele dakdekkers van dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers? Dan weet u dat u ons in Tilburg kunt inschakelen voor de reparatie van dak het verhelpen van uw daklekkage of reparatie van uw schoorsteen.Kent u ons niet, maar zoekt u een dakdekker voor een spoedgeval? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen al binnen 12 uur ter plaatse zijn en bieden u tot 15 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Gratis Dak inspectie Diensten

Weet u niet helemaal zeker of u te maken heeft met een lekkage in uw woning of in uw bedrijfspand in Tilburg? Neem contact met ons op en we voeren een gratis inspectie bij u op locatie uit! Tijdens deze inspectie voorzien we u van oprecht advies over de situatie. Komen wij tot de conclusie dat uw dak in Tilburg moet worden gerenoveerd, uw schoorsteen moet worden gerepareerd of uw dakgoot moet worden gerenoveerd? Dan schakelen wij onze VCA gecertificeerde medewerkers in om uw pand van een prachtig nieuw dak te voorzien in Tilburg. Wij gebruiken enkel de beste materialen waardoor u in combinatie met onze garantie kunt genieten van een nieuw dak voor de langere termijn!

Een van de grote voordelen van ons dakdekkersbedrijf is dat we u naast het repareren van uw dak met nog veel meer werkzaamheden van dienst kunnen zijn. Wij helpen u daarom graag met:

  • Het renoveren, repareren en/of vervangen van uw dakgoot
  • Het vervangen van uw platte dak en het beleggen met epdm
  • Zink en loodwerk
  • Het verzorgen van lekdetecties, daklekkage opsporingen en daklekkage reparaties
  • Het vervangen, renoveren en repareren van schoorstenen
shutterstock_572812288 (2)
De Dak Specialist

Bekijk ons werk

Waarom kiezen voor Eigen Huis

VCA gecertificeerde medewerkers

Binnen 12 uur op locatie

Door heel Nederland werkzaam

Gratis dakinspectie

Tot 10 jaar garantie

Top materialen

Neem contact met ons op

WhatsApp chat
Neem contact op!