Project Description

Eigenhuis bitumen dakbedekking specialist

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze dakdekkers zijn dé specialisten voor het plaatsen van een bitumen dakbedekking

Sinds jaar en dag staat Eigenhuis Dakdekkers door het gehele land bekend om zijn specialiteit in bitumen dakbedekking .De hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die wij leveren resulteren tot een aantal prachtige opleveringen. Met onze jarenlange ervaring, deskundige oplossingen en vakkundige werkzaamheden zijn wij uw partner voor het repareren van uw platte dak.

Kwaliteit bitumen

Wist u bijvoorbeeld al dat onze dakdekkers gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een bitumen dakbedekking en vrijwel geen andere klussen doen. Deze keuze hebben wij bewust gemaakt. Zij richten zich namelijk volledig op platte daken en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken. De levensduur is natuurlijk zeer belangrijk en daarom werken onze dakdekkers alleen met het beste soort bitumen dat er in Nederland te verkrijgen is.

Zit u met een noodgeval op of rondom uw dak en moet uw dak snel vervangen of gerepareerd worden? Neem dan direct contact met ons op en wij proberen binnen 12 uur al bij u te zijn.

Voordelen

Ervaring

30+ Jaar

Certificaten

Kwaliteit vakman, VCA, Certimark en erkend leerbedrijf

Garantie

15 jaar

Aanspreekpunt

Persoonlijke accountmanager

Vraag vandaag nog een offerte aan

Een accountmanager van Eigenhuis komt geheel kosteloos bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat en beantwoord direct al uw vragen.

VOORNAAM
ACHTERNAAM
EMAIL ADDRES
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WE HELPEN?