Project Description

Eigenhuis bitumen dakreparatie specialist

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren van een bitumen dakbedekking

Eigenhuis dakdekkersbedrijf richt zichzelf alleen op platte daken. Wij hebben hard ons best gedaan om de platte daken specialist van Nederland te zijn. Met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid leveren onze dakdekkers prachtige resultaten. Met onze jarenlange ervaring, deskundige oplossingen en vakkundige werkzaamheden zijn wij uw partner voor het repareren van uw platte dak.

Kwaliteit bitumen

Wist u bijvoorbeeld al dat onze dakdekkers uitsluitend met het beste soort bitumen dat er te verkrijgen is mogen werken? Deze methode hanteren wij om ervoor te zorgen dat al onze dakwerkzaamheden resulteren tot een lange levensduur van uw dakbedekking. Onze dakdekkers kunnen zeer snel te werk gaan omdat ze alleen maar met bitumen werken . De gasbrander kennen ze natuurlijk al jaren en zij zullen ervoor zorgen dat uw platte dak weer perfect wordt gerepareerd.

Wanneer u met een noodgeval zit op of rondom uw dak. Kunt u altijd ons spoednummer bellen. Deze is 24/7 bereikbaar en zullen telefonisch naar de snelste oplossing zoeken met u.

Spoednummer: +316 52 832 669

 

Voordelen

Ervaring

30+ Jaar

Certificaten

Kwaliteit vakman, VCA, Certimark en erkend leerbedrijf

Garantie

15 jaar

Aanspreekpunt

Persoonlijke accountmanager

Vraag vandaag nog een offerte aan

Een accountmanager van Eigenhuis komt geheel kosteloos bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat en beantwoord direct al uw vragen.

VOORNAAM
ACHTERNAAM
EMAIL ADDRES
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WE HELPEN?